Výprava na Nouzov pro skauty a skautky

Ve dnech 20. – 22. 10. 2017 se uskuteční výprava na Nouzovské tábořiště ČTU (nejkrásnější a nejlépe zařízené tábořiště široko daleko). Na programu je pobyt a výcvik v přírodě. Naučit se základům chování a přežití v divočině. Samozřejmě si užijeme kupu zábavy, chutně si navaříme. Večer si zahrajeme pár deskovek a zahrajme několik písní na nástroje.  Přesun na tábořiště – pomocí vlaku do Hatí a pak kousek pěšky. Přespávat se bude ve vytápěné chatě.

Sraz:               20.10. (Pá) v 15:50 nádraží Ratboř

 Návrat:           22.10. (Ne) v 17:00 Ratboř

 S sebou: Balte do 1 batohu! (půjdeme kousek cesty pěšky)spacák, karimatka, večeři na opečení (špekáček, maso apod. – strava od soboty do neděle zajištěna), láhev na vodu, 300,- (na společnou stravu a pronájem), Nůž, KPZ, deník/zápisník + pisátka, ešus + příbor, pláštěnku, náhradní tepláky a mikinu nebo svetr na přioblečení (večer bývá chladno), náhradní ponožky a jedny teplé, spodní prádlo, hygienické potřeby, oblečení  na spaní, přezůvky do chaty, nožík, průkazku na vlak(kdo má – nebo alespoň doklad s fotkou a datem narození), hygienické potřeby a dobrou náladu (klidně dvakrát).

 Na sebe: Staré oblečení a boty, u kterých nejméně vadí zničení. Přiměřené počasí. (nejlépe v tmavých /maskovaných barvách)

Kumár